Imagini de la eveniment
Imagini de la eveniment
afis

LANSARE DE CARTE:
POVESTI ÎN PIJAMALE CU FLUTURI
GESCHICHTEN IN PYJAMAS MIT SCHMETTERLINGEN

                        Lansare de carte: Miercuri, 6 aprilie 2016, ora 1500;
                        Locul: Muzeul „Casa Cuza Vodă” Galaţi, str. Al. I. Cuza, nr. 80;
                        Comunicat de presă: .pdf;
                        Afiş: .jpg;
                        Galerie foto: .pdf

             Muzeul de Istorie „Paul Paltanea” Galati în parteneriat cu Asociatia Scriitorilor pentru Promovarea Realizarilor Artistice va invita miercuri, 6 aprilie 2016, ora 1500, la evenimentul cultural prilejuit de lansarea cartii: POVESTI ÎN PIJAMALE CU FLUTURI / GESCHICHTEN IN PYJAMAS MIT SCHMETTERLINGEN , autor Denisa Lepadatu.

            „ Cine sunt eu?M-am nascut din lumina, am plutit pe un nor pufos si am ajuns aici. M-am îmbracat cu un vesmânt tesut de micutii licurici care lumineaza noaptea, iar în picioare port pantofiori din matase.

            De ce sunt eu aici? Am venit sa va tin de mâna pe toti cei mâhniti, sa va alin sufletul, sa va picur fericire în inima si sa va mângâi pe obraji. Degetelele mele stiu sa aline durerea, ochisorii mei stiu sa înveseleasca.

            Vrei sa-ti arat lumea? Da-mi mâna si hai sa pornim în calatorie! Vezi stelutele acelea aurii? Ele sunt gândurile tale bune. Sunt foarte fericita când oamenii au în jurul lor astfel de stelute. Cred ca doar oamenii buni pot primi asta. ” (Denisa Lepadatu - "Povesti în pijamale cu fluturi/Geschichten in Pyjamas mit Schmetterlingen" )

            Moderator: scriitorul si editorul Petre Rau.

            Evenimentul se va desfasura la Muzeul „Casa Cuza Voda”, sectie a Muzeului de Istorie „Paul Paltanea” Galati.

 

Biroul Relaţii publice,
Nicoleta Gheorghe

 

PARTENERI
MEDIA:

  E cultura info presa galati Prin Galati Prin Galati Redescopera istoria Suntem ro 7 seri Galati-Braila info EST Litera 13