afis
Imagini de la eveniment
Imagini de la eveniment

CHIPURI DE COPII ÎN FOTOGRAFII

 

                        Expoziţie: miercuri, 1 iunie 2016, ora 1200;
                        Locul: Muzeul „Casa Cuza Vodă” Galaţi, str. Al.I.Cuza, nr. 80;
                        Comunicat de presă: .pdf;
                        Afiş: .jpg;
                        Invitaţie: .jpg.
                        Galerie foto: .pdf

             Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi vă invită miercuri, 1 iunie 2016, să sărbătoriţi de Ziua Internaţională a Copilului, copilăria - cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om. Cu acest prilej, la Muzeul „Casa Cuza Vodă”, începând cu ora 1200 va avea loc vernisajul expoziţiei „CHIPURI DE COPII ÎN FOTOGRAFII”.

             Expoziţia valorifică un interesant fond de fotografii din patrimoniul Muzeului de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi, care au ca subiect copiii (de vârste diverse şi în ipostaze variate) din perioada cuprinsă între a doua jumătate a secolului al XIX-lea  şi sfârşitul  secolului al XX-lea.

             „Ideea-invitaţie de la care a pornit acest demers expoziţional dedicat Zilei Internaţionale a Copilului a fost: să ne putem bucura de un univers existenţial aparte - copilăria - imortalizat în fotografii de altădată, alături de copiii de astăzi.” (muzeograf dr. Elena Ingrid Bahamat)

             La mulţi ani tuturor copiilor şi părinţilor, şi ca întotdeauna, vă aşteptăm cu drag la Muzeu !

 

Biroul Relaţii publice,
Nicoleta Gheorghe

 

PARTENERI
MEDIA:

  E cultura info presa galati Prin Galati Prin Galati Redescopera istoria Suntem ro 7 seri Galati-Braila info EST Litera 13