imagine de la eveniment
Imagini de la eveniment
afis

 MARIA TĂNASE – 110 ANI DE LA NAŞTERE


                        Vernisaj expoziţie: miercuri, 27 septembrie 2023, ora 1400;
                        Locul: Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi, Secţia „Lapidarium”, strada Maior Iancu Fotea, nr. 2 bis;
                        Comunicat de presă: .pdf;
                        Afiş: .jpg;
                        Invitaţie: .jpg;
                        Galerie foto: .pdf;

           Muzeul de Istorie „Paul Păltănea”, instituţie subordonată Consiliului Judeţean, vă invită miercuri, 27 septembrie 2023, ora 1400, la vernisajul expoziţiei foto-documentare: „Maria Tănase –110 ani de la naştere”.

            Deşi s-au scris atât de multe rânduri despre Maria Tănase, parcă tot mai este încă foarte mult de spus şi de arătat. Colega noastră, muzeograf Ionela-Daniela Antohe, în colaborare cu Iulian Panait, colecţionar, au pregătit, cu ocazia celebrării a 110 ani de la naşterea celei mai mari interprete de muzică populară pe care a avut-o vreodată pământul românesc, un excurs fotografic cu artista, în diferite ipostaze. În cadrul expoziţiei, o veţi descoperi pe Maria Tănase atât în viaţa de zi cu zi, cât şi pe scena Teatrului de Revistă.

           În cadrul vernisajului, artiştii Ansamblului „Doina Covurluiului”, din cadrul Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, vor prezenta un moment muzical.

           Expoziţia va fi vernisată la Secţia Lapidarium, strada Mr. Iancu Fotea, nr.2 Bis, vizavi de Biserica Greacă. Intrarea este GRATUITĂ!

 

Responsabil Relatii Publice,
Aura Cristian

 

PARTENERI
MEDIA:

  certitudinea presa galati Prin Galati Redescopera istoria revista Historia copy shop 7 seri Galati-Braila Libraria Humanitas Galati info EST Litera 13 Matricea romaneasca