ANUNŢ

 

           Având în vedere noile restricţii impuse de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, începând de astăzi 25 octombrie 2021, în clădirile publice, instituţii oficiale, este obligatorie prezentarea certificatului verde (care atestă vaccinarea, trecerea prin boală sau testarea) de către vizitatori. Prezentăm mai jos textul original al hotărârii adoptate de CNSU, la data de 20.10.2021.

Art.2  (1) Se propune interzicerea desfăşurării activităţii operatorilor economici care activează în domeniul comerţului/prestărilor de servicii în spaţii închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, indiferent de rata de incidenţă cumulată la 14 zile, pentru o perioadă de 30 zile, în intervalul orar 2100 – 0500. Între orele 2100 – 0500, operatorii economici pot activa doar în relaţia cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu.
           (2) Măsura prevăzută la alin. (1) se aplică şi activităţilor sau evenimentelor organizate şi desfăşurate de persoanele fizice, operatorii economici, instituţiile publice în următoarele domenii:
                      a) instituţii muzeale, biblioteci, librării, cinematografe, studiouri de producţie de film şi audiovizuală, instituţii de spectacole şi/sau concerte, şcoli populare de artă şi meserii, organizate şi desfăşurate în spaţii închise sau deschise;
                      b) săli de sport şi/sau fitness;
                      c) jocuri de noroc;
                      d) piscine interioare;
                      e) locuri de joacă pentru copii;
                      f) săli de jocuri;
                      g) târguri, bâlciuri, talciocuri.

 

INFORMARE IMPORTANTĂ!

     

    Direcţiunea