Imagini de la eveniment
Imagini de la eveniment

O COLECŢIE ŞI MAI MULTE PASIUNI
LĂCRĂMIOARA ŞI FLORENŢIU TANASCOV

 

                        Expoziţie: miercuri, 6 mai 2015, ora 1300;
                        Locul: Muzeul „Casa Cuza Vodă”, Galaţi, str. Al. I. Cuza, nr. 80;
                        Comunicat de presă: .pdf;
                        Afiş: .jpg;
                        Invitaţie: .jpg.
                        Galerie foto: .pdf

            Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi vă invită miercuri, 6 mai 2015, ora 1300, la vernisajul expoziţiei: O COLECŢIE ŞI MAI MULTE PASIUNI - LĂCRĂMIOARA ŞI FLORENŢIU TANASCOV, ce se încadrează în ciclul Colecţii şi colecţionari.

            Expoziţia organizată de muzeograf dr. Elena-Ingrid Bahamat îşi propune să valorifice patrimoniul unei  colecţii particulare de bunuri culturale, din oraşul Galaţi. Pasiunea familiei de colecţionari pentru  valoarea istorico-documentară şi estetică a obiectelor căutate (datorită unui  interes special în  cunoaşterea istoriei locale) sau descoperite întâmplător susţine un demers tematic inedit şi captivant pentru diverse generaţii.

            Pentru mine, să colecţionezi este ca şi când ai contacta o gripă! Te vaccinezi de o tulpină când găseşti o piesă pe care o doreai, dar apare alta nouă şi o iei de la capăt. Altă tulpină virală, alt vaccin… (Florenţiu Tanascov)

            Evenimentul va avea loc la Muzeul „Casa Cuza Vodă”, str. Al. I. Cuza, nr. 80.

 

Biroul Relaţii publice
Nicoleta Gheorghe

 

PARTENERI
MEDIA:

  Asociatia pentru Renasterea Galatiului E cultura info presa galati Prin Galati Redescopera istoria Suntem ro 7 seri Galati-Braila