Roll up Lansare de carte si conferinta sustinuta de dr. Claude KARNOOUH

TOMBOLA "DESCOPERĂ ISTORIA, DESCOPERĂ LUMEA"

 

 

                        Manifestare: Sâmbătă, 19 mai 2012, începând cu ora 1800;
                        Locul : Muzeul de Istorie Galaţi, str. Mr. Iancu Fotea, nr. 2;
                                    Muzeul „Casa Cuza Vodă”, str. Alexandru Ioan Cuza, nr. 80;
                                    Muzeul „Casa Colecţiilor”, str. Eroilor, nr. 64;
                        Program de vizitare: miercuri - duminică, 9 00 - 17 00;
                        Regulament .jpg
                        Câştigători: .pdf
                        Imagini: .pdf


            Muzeul de Istorie Galaţi a organizat cu prilejul Nopţii Internaţionale a Muzeelor tombola "DESCOPERĂ ISTORIA, DESCOPERĂ LUMEA" cu următorul regulament:

             DREPTUL DE PARTICIPARE


                      a) La tombola "DESCOPERĂ ISTORIA, DESCOPERĂ LUMEA", poate participa orice persoană fizică, care vizitează secţiile Muzeul de Istorie Galaţi, în cadrul programului Noaptea Muzeelor, sâmbătă, 19.05.2012 şi achiziţionează produse ale Muzeului de Istorie Galaţi, de minim 5 lei.
                      b) Nu pot participa la tombolă angajaţii instituţiei şi rudele de gradul I ale acestora

            PREMIILE
:

                      În cadrul tombolei "DESCOPERĂ ISTORIA, DESCOPERĂ LUMEA" se vor acorda 15 premii, câte 5 premii pentru fiecare secţie (Muzeul de Istorie Galaţi, str. Mr. Iancu Fotea, nr. 2;  Muzeul Casa Colecţiilor, str. Eroilor nr. 64; Muzeul Casa Cuza Vodă, str. Al. I. Cuza, nr. 80) după cum urmează:

                       1 premiu: ceas, Şt. Stanciu, Al. Duţă, Traités, conventions et autres documents concernant le régime de la navigation du Danube Maritime/Tratate, convenţii şi alte documente referitoare la regimul navigaţiei pe Dunărea Maritimă, Editura Scorpion, Galaţi, 2003; revista "Danubius", editată de Muzeul de Istorie Galaţi; Corneliu Stoica, Monumente istorice, Editura Alma, Galaţi, 2001;pliant Comisia Europeană a Dunării, mapă vederi;

                       1 premiu: icoană, revista "Danubius", editată de Muzeul de Istorie Galaţi; Corneliu Stoica, Monumente istorice, Editura Alma, Galaţi, 2001;pliant Comisia Europeană a Dunării, mapă vederi;

                       3 premii: revista "Danubius", editată de Muzeul de Istorie Galaţi; Corneliu Stoica, Monumente istorice, Editura Alma, Galaţi, 2001;pliant Comisia Europeană a Dunării, mapă vederi.

             4. PROCEDURA:


                       a) Tombola se desfăşoară în ziua de 19.05.2012, în intervalul orar 18 p.m. - 2 a.m., la fiecare din secţiile mai sus menţionate.


                      b) Taloanele se completează şi se depun în urna special amenajată în  holul de la intrare a fiecărei secţii, după ce în prealabil a fost obţinut, prin cumpărarea de produse ale Muzeului de Istorie Galaţi, de minim 5 Lei. Participanţii la tombolă pot depune un număr nelimitat de taloane, dar pot câştiga un singur premiu.


                      c) Pentru fiecare premiu se face o extragere, în prezenţa unei comisii de validare nominalizată de conducerea instituţiei. Nu se vor lua în considerare taloanele completate ilizibil şi care nu au trecut un număr de telefon de contact.


                      d) Extragerea biletelor câştigătoare va avea loc pe data de 22.05.2012, iar lista câştigătorilor va fi postată pe site-ul instituţiei www.migl.ro, până la data de 23.05.2012, câştigătorii fiind anunţaţi telefonic, la numărul înscris pe talonul de participare.


                      e) Organizatorul nu-şi asumă responsabilitatea pentru taloanele completate parţial sau deteriorate.    

Director, Prof. Cristian Dragoş CĂLDĂRARU